HABERLER VE ETKİNLİKLER Tüm Haberler
VEEEE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KORUMALI FUTBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON . . . .

2018 – 2019 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan UNİLİG SÜPER LİG Korumalı Futbol müsabakaları sonunda geçen sene olduğu gibi Final oynamaya hak kazanan Korumalı Futbol Takımımız çıktığı tüm müsabakalarda galip gelerek ŞAMPİYON oldu.

Geçtiğimiz sene Şampiyonlığu kıl payı kaçıran takımımız; bu sene Şampiyonluğu elde etmek için çok ama çok fedakarlıklarda bulundu. Öncelikle, tatillerinden vaz geçerek 2018 Ağustos ayından itibaren antrenmanlarına başlayan takımımız, okul açıldıktan sonra da gerek derslerinden gerek sınavlarından ödün vererek çalışmalarına devam etti. Mezun olanların yerine yeni takviyeler yapıldı, sıfırdan eğitim verilerek müsabakalara hazırlandı. Bu fedakarlıkların, bu emeğin, bu çalışmaların sonucunda TAKIMIMIZ hak ettiği ŞAMPİYONLUĞA ulaştı.

Bu ŞAMPİYONLUKTA emeği geçen;

Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlileri Çetin Erdem SONAL ile Gülsüm SONAL’ın idareciliğinde,

Antrenörlerimiz Mert PALA, Caner DÜNDAR, Aykut ASLAN, Samet BİLGİN, Barış TARIM, Esat Egemen ALTIKARDEŞLER eşliğinde,

Bahadır AKBAŞ, Ali Erdem KURNAZ, Berkay MUMCU, Dorukhan YETİM, Berkay SAKINÇ, Oğuzcan ERGEN, Muhammed Berke MUSLU, Akın KUYUCU, Oğuzhan CEYHAN, Hasan Ozan AL, Ahmet Emre KÜLAHDAŞ, Berk PALA, Özkan EFEOĞLU, Mehmet Onur ÖZÜRK, Ali Gökhan GÜLTAŞLAR, Yağız TAŞCI, Erdem IŞIK, Kazım Mert KARAKURT, Salih Efe YILMAZ, Emrullah Ege KÜÇÜKTEKİN, Cankutay BEKİROĞLU, Efe Ethem BIÇAK, Onur YILDIRIM, Denizhan IĞDIR, Eray Atakan UYSAL, Abdulkadir BOT, Ömer Furkan ÖTKEN, Ömer Faruk TAŞDEMİR, Batın BALCIOĞLU, Abdullah TADMURİ, Çağatay Eren GÜL, Berkcan YILDIZ, Ahmet Taha BÜLBÜL, Ömer Kaan ÖNEN, Dzhavid BALABEKOV, Burakhan BAHAR, Mehmet Ulaş BEDÜK, Yunus Emre KARABIYIK, Ahmet Tarık GÜLER, Candaş Sait ŞAHİN, , Murat Kerem ÇUHADAROĞLU,, Taner BİRİNCİ, Mehmet Can KARAKAŞ, Muhammed Berkan SARI, Nuri Kaan DUMAN, Duhan TUNCAL, Duran DOĞAN, Fateh HASANLI,Timuçin YÜCESAN, İbrahim Batıkan SEVGİ’den oluşan Sporcu Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

TEŞEKKÜRLER VE TEBRİKLER TAKIM . . . .