HABERLER VE ETKİNLİKLER Tüm Haberler
REKTÖRÜMÜZ SAYIN PROF. DR. BAHRİ ŞAHİN ve ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULUMUZ BAŞARILI SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZİ KONUK ETTİLER….

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında düzenlediği yarışmalarda Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığının yönetiminde Yıldız Teknik Üniversitesini en iyi şekilde temsil eden Sporcu Öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda;

• Korumalı Futbol Takımımız TÜSF Ünilig Süper Lig Türkiye ŞAMPİYONU,
  • Halk Oyunları Ekibimiz TÜSF Halk Dansları Süper Lig Türkiye İKİNCİSİ,
  • Korfbol Takımımız TÜSF Süper Lig Türkiye BEŞİNCİSİ,
  • Hentbol Erkek Takımımız TÜSF 1. Lig Grup ÜÇÜNCÜSÜ,
  • Yelken Takımımız TÜSF yarışmalarında Türkiye BİRİNCİSİ ve İKİNCİSİ,
  • Voleybol Erkek Takımımız 2. Lig Grup ÜÇÜNCÜSÜ gibi çeşitli dereceler alarak üniversitemize kupalar kazandırmıştır.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve üniversitemiz Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi Bölümü Başkanı ve Öğretim Görevlileri ile birlikte Üniversitemizi en iyi şekile temsil eden Sporcu Öğrencilerimizi konuk ederek hoş bir sohbet gerçeleştirdi.

Bu sene gerçekleştirilen çalışmalar ve önümüzdeki dönemler için planlamalar hakkında görüş alış verişinde bulunulan sohbette, üniversitemize yapılacak yeni projelerle birlikte takımlarımıza verilen desteğin daha da artarak süreceğini bilmek bizleri daha da fazla motive etmiş olarak ileriye umutla bakmamızı sağlamıştır.

Bizlere ve Sporcu Öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve Üniversite Yönetim Kurulumuza teşekkür ederiz.